Dansk massage sex anmeldelser thai massage århus

dansk massage sex anmeldelser thai massage århus

Den nye pige hed Jip og var lige startet på stedet. Jeg var nok tøsefornærmet over skiftet samt en dør der lige skulle åbnes og forresten også en tlf der skulle tages under massagen som var la la. Der kom selv følgelig det obligatoriske spørgsmål om mer. Jeg var lidt i tvivl da jeg frygtede at det var en pige der havde 5 børn og løst maveskind. Men der var noget over hendes frække væsen der tændte mig så hun forlod rummet for lige at klare toilettet. Hun kom ind og startede straks med superfransk som var pivfrækt med en tunge der kørte over alt inden hun forbarmede sig, og tog mig i munden som hun mestrede med en god kombi af mund ,tunge,hånd og frække øjne.

FUCK jeg var solgt. Tænkte at der skulle ske noget andet hvis jeg skulle have en chance for at nyde seancen lidt mere. Så nu var det hendes tur til at nyde og det gjorde hun. Da der skulle knaldes blev det kun til doggy, hun er en dame der nyder så pludselig var det hende der rykkede som en gal op og ned frem og tilbage mens jeg havde en fantastisk udsigt til hendes velformede røv som villigt modtog kærtegn.

Da jeg var ved vejs ende afmonterede vi kondom og jeg fik en fantastisk afslutning i mund samt kinder og brystet. FUCK jeg har et godt minde på nethinden. Jip smilede og lavede jokes med at hun gerne ville kysse noget mere. FUCK hun er fræk. Jip er en ener på et lagen hvis der er nogle af de herre der bare får den halve service af hvad jeg fik for en tudse er det et rent fund. Store lavede d skåls bryster en lækker glat mis med en streg på toppen. Hun sagde at hun var for gammel men give mig en oplevelse det kunne hun.

Jeg var der forleden dag og fik det indtryk at Jip er indehaver af biksen. Fik rigtig god massage af hende og det efterfølgende var helt i top. Hun er ikke for gammel, endnu ikke fyldt Mødte Am på vej ud. Havde egentligt besluttet at få en tid med hende sidst på ugen. Var hun indisponibel pga. Am er fabelagtig - det samme er Jip eller Gib??? Hun er ikke nærig med opmærksomhed, tid og ydelser og absolut på højde med Am Foeslog mig også en 4-hands massage næste gang Er ik så kendt i Århus men skal til byen i næste uge så tænkte man lige skulle lægge vejen en tur forbi de dejlige thai piger.

Der ligger en Netto ca. Der har jeg holdt et par gange hvor jeg besøgte PP. Jeg besøgte stedet sidste uge, og massagen var ok, ikke i top heller ikke i bund men nogenlunde. Jeg er ikke sikker, men det ville slet ikke overraske mig hvis "hun" i virkligheden oprindeligt er en dreng som har fået operation De har godt nok fået travlt i forretningen, og skal forhåbentligt snart have forstærkninger fløjet ind.

Am startede med en god massage af "bagsiden", startende med fødderne. Herefter masser af gensidige kærtegn og kys. Foretog en grundig undersøgelse forneden, jeg tror hun født som pige, da hun var i stand til at få en g-punkts orgasme.

Det der gør det til en speciel oplevelse at besøge Jip og Am, er at de ikke bare kører et på forhånd fastlagt program igennem. De er begge fantasifulde og har en god fornemmelse for hvad man kan lide, og er åbne for forslag.

Herefter tog jeg hende i munden stående, mens hun sat på hug op af sengen med hænderne om nakken, for at hovedet ikke skulle falde af, og holde det lange hår væk fra ansigtet. Sluttede af med at lægge mig tilbage på sengen, og fik et kombineret blow-og handjob, så jeg så måner og stjerner.

Der var ikke aftalt pris på forhånd. Da jeg efter en cola fandt mulvarpen frem, spurgte Am bare: Jeg kan godt lide ikke at betale på forhånd, da jeg så er sikker på kun at betale for hvad jeg har fået.

Men det er der jo sikkert en idiot der får ødelagt, ved ikke at ville betale en rimelig pris efter behandlingen. De gode anmeldelser herinde som jeg selv er en del af , gør at Jip og Am har meget travlt, og har svært med at følge med efterspørgslen. Håber at de ikke brænder ud, det er jo hårdt arbejde de udfører. Skulle have været i Heines tråd     Am'en Og jeg fik fornøjelsen af Am eller var det Ann?

Første gang jeg var på dette sted og det da også en rigtig god oplevelse synes dog at det ligger et rigtig dårlig sted men fred med det. Fik en rigtig fin massage men ikke så meget "leg" som man kunne ønske sig og det gik ikke lang tid efter jeg blev vendt om og hun var færdig med mine ben før hun spurgte om finish hvilket jeg havde det fint med..

Først lidt hånd, så lidt kys på munden og et blow men SÅ kom det vigtigste som jeg er sikker på mange her inde vil sætte pris på.. Am tager den i numsen hvis man lover at være varsom og det er den første thai som tager den anal i Århus!

Jeg vil dog advare folk eller råde folk til at tage dit eget gummi med som passer til dig. Jeg havde 2 af deres kondomer som gik i stykker et anal og et vaginal og hun er meget stram i begge huller og jeg har på ingen måde nogle stor kanon hehe: Til sidste fik jeg blow uden gummi og kunne afslutte over hendes bryster. Hun ville have kr men gav hende ekstra da hun var villig til at tage den i numsen selvom der ikke var meget plads.

Det er en god ide selv at montere gummiet. Da Am skulle gøre det på mig, rullede hun det helt ud, spændte de ud med fingrene og trak det ned over på plads. Det skal rulles på, hvis ikke der skal være så meget luft i spidsen at det risikerer at briste.

Næste gang vil jeg lære hende at rulle det på med læberne. Da hun skulle have den analt brugte hun massageolie som smørelse, hvilket et kondom ikke altid kan holde til. Det var desuden mit indtryk at det helt er op til en selv, hvornår der skal bruges kondom. Under det indledende havde jeg flere gange kalorius så tæt på indgangen, at de fleste andre kvinder i den situation ville skynde sig at samle benene lidt.

Det kan selvfølgelig også være et spørgsmål om tillid, at Am ikke gjorde dette. Jeg får stadig de smukkeste billeder på nethinden, når jeg lukker øjnene.

Rullede det selv på og det var lige lidt for lille ved bare ikke om hun havde andre men ja jeg tror hun er ligeglad med gummi fordi da hun tog det første kiggede hun på mig som om jeg vil have det eller ej. Så var mit indtryk desværre rigtigt. Dette gør, efter en kort overvejelse, at jeg ikke tør besøge hende igen. Chancen for at hun rager noget til sig, sammenholdt med et sprængt gummi, er lidt for meget russisk roulette for mig. Det eller tag dit eget gummi med og brug det.

Det er jo ingen garanti for at det ikke sprænger, selvom risikoen er mindre. Den største fare ligger i at hun måske ikke kræver at alle bruger det. Mange af thai-pigerne er ude efter en dansk mand, så hvis du ydermere erklærer dig single uanset status eller ej!

Saimai-sørg for at komme efter Der møder de små nips. Før 11 er det mutter selv. Hun giver en kedelig massage. Alt for let og for meget olie. Så giver hun hj, tilsat pornostøn. Desuden lugter hun stærkt af tobak.

De små nips er meget lækre, med de skiftes hver 3. Derfor giver det ikke mening at jeg gentager min anmelse af min oplevelser for mdr siden. Hedemansgade-hvis du møder i godt humør, er velsoigneret og høflig og spørger pænt kan du risikere at få en udsøgt servce. Men det kommer åbenbart meget an på kemi. Det gør det iøvrigt næsten altid i klinikker med thailandsk personale, er min erfaring. Og det synes jeg faktisk er fint.

Hvis det "klikker" får man til gengæld en kanon oplevelse. I bund og grund ønsker thailænderne at give dig en god massage, og se dig gå glad og befriet for smerte derfra.

De ved også godt at ekstra ydelser letter sindet, og giver dig en god og glad dag. Da de er venlige mennesker og selvfølgelig gerne vil tjene ekstra - hvem vil ikke det? At de så ofte selv får lidt glæde af samværet, er i minoptik kun godt.

Så har man da gjort et medmenneske en god gerning den dag. Man skal forstå at disse fine mennesker kommer fra en helt anden kultur, hvor det at gøre andre glade, og selv glæde sig over det, er meget forskellig fra vor danske kultur, hvor det blot gælder om at få det fint selv-uanset om et betyder at der er andre der sidder skuffede tilbage!

Hvis det er en kombination så er Hedemannsgade 4 http: Lidt mere svingende - men absolut indimellem interessant er Alisha massage på Jordbrovej http: Hvis du er tændt på prostata-massage er Marselis Boulevard 24 til gengæld godt. Jeg gætter på, at der menes Marselisborg Allé Nå men LEK's har skiftet navn Ishan's???

Ishans hjemmeside i et direkte kopi af Exotic, så det er nok pigerne derfra der har købt eller slået sig sammen med LEK. Tak for alle tilbagemeldingerne - godt at se at det også kan sætte igang med lidt vidensveksling. Nina's på Marselisborg allé, så vær opmærksom på, at der ikke er unge piger her - jeg har i alt fald aldrig mødt nogen.

Men kan man se ud over det, får man en ganske udmærket massage og afslutning.. Efter godt en time ringede jeg på igen, det var desvære ikke samme pige, men jeg kom ind da jeg fik kikket lidt på pigen var hun faktisk ganske køn, lidt stram i det lidt læreinde typen,. Blev faktisk glædelig overrasket, den var faktisk rigtig god middel hår med fokus de rigtige muskler, så ingen trivel om at hun var uddanet massør.

Lå der og rigtig slappet af og nød massagen, først ben føder skuller nakke, da rykken ordentlig skulle trykkes igennem, kom hun op på briksen hendes knæ kom meget tæt på lille mand, faktisk rigtig tæt.

Et dejlig kvinde ben har han nu aldrig rigtig kunne stå for, det har hun hel sikkert kunne mærke. Massagen fortsatte omme forand stadig rigtig god, med en del berøring de rigtige stæder hvis i forstår. Der er dør ind til rumet, så kun briks det er en lille klinik så tror ikke der er mulighed madras. Besøgte stedet i torsdags. Jeg fik en topkvalificeret massage af en meget sød ung pige. Massagen var meget professionelt udført. Derefter et lille HJ, men dette var dog ikke særligt ophidsende.

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar. Opret en bruger på Eroguide. Det er helt gratis!

. Team web site særdeles nidkært nærmede søgning og udvælgelse af pornografisk videoer Massage sex århus anmeldelser thai massage århus, så du kan. Bedste thai massage i københavn anmeldelser thai massage århus. Thai massage tørring nøgne danske amatører Silvan brusehoved sex massage kolding. Thai massage århus anmeldelser webcam piger. Sex massage i københavn verdens bedste parfume til kvinder Dansk pigesex thai massage nordjylland. Lækker pik escort guide denmark

VARDE ESCORT CHAT FYR FYR

: Dansk massage sex anmeldelser thai massage århus

Dansk massage sex anmeldelser thai massage århus Laksamun når det er Wee selv Derfor giver det ikke mening at jeg gentager min anmelse af min oplevelser for mdr siden. Det eller tag dit eget gummi med og brug det Redigeret 8. Jeg syntes det er noget af en jungle, og der er skrevet EN DEL indlæg hvor de fleste er ved at være gamle. Jeg ringede i forvejen begge dage.
Dansk massage sex anmeldelser thai massage århus Lækker pik escort guide denmark
Dansk massage sex anmeldelser thai massage århus 166

Dansk swinger film bellahøjpigerne

Fundet af vores team cool video sex film Thai massage århus anmeldelser thai piger i danmark kan ses på alle smartphones, pc'er, telefoner eller tablets, der er . 7. jul Posted by damer og sex thai massage århus anmeldelser on Arhus Thai Massage Fladbjærg Thai Hillerød Singel Amstrup Gratis Dansk Sex. Bedste thai massage i københavn anmeldelser thai massage århus. Thai massage tørring nøgne danske amatører Silvan brusehoved sex massage kolding.