Dansk pige kneppet neger damer

dansk pige kneppet neger damer

Hvorfor skal vi kalde jer sorte, når de fleste af jer er brune? Den "sorte" mand spørger: Hvorfor skal vi kalde jer hvide, når i allesammen er lyserøde?

Hun kan i hvert fald alle de frække danske gloser - i Jesus; hun råber nærmest dem alle når man tager hende bagfra. Det er lige før man bliver flov og tænker mon naboen kan høre hvad der sker.

Det kan være lidt irriterende med hendes upsell taktik, dvs. Så koster superfransk, megafransk og slug pludselig ekstra. Sørg for at få pris for alt på plads inden i bestiller hende. Det gøres på sms eller telefon. E-mail læser hun ikke ret tit. Porn sex, GFE sex, dog er hun fast på ikke at vil lege numse huls sex not me anyway! Har i et stykke tid godt kunne tænke mig at prøve en "rigtig" neger istedet for de østpiger, der mest frekventere de lokale bordeller.

Det er ikke det mindste racistisk at bruge ordet neger Neger er et andet ord for sort. At undlade at bruge ordet bare fordi det ikke er "politisk korrekt" er noget pjat. End have sex med dig. Tror du virkelig, at nogen piger gider høre dit nedladende sludder?

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar. Opret en bruger på Eroguide. Det er helt gratis! Har du allerede en bruger? Anmeldelser af piger og klinikker i Jylland Search In. Log ind for at følge dette    Følgere 0. Del dette indlæg Link til indlæg. Nu leder politiet efter vidner. Margrethe med rørende gestus på Henriks fødselsdag: Ærer prinsen med særlig gave. Under dynen lå noget anden end en baby.

Mand brød ind i lejlighed i Roskilde: I køkkenet opdagede han noget, der straks fik ham til at ringe Disse fem partier i Folketinget vil legalisere cannabis. Sommeren er slut - for nu: Regn og køligere luft på vej. Mister Fuck    Hvordan fanden kan du finde på at bruge ordet neger??

Det er faneme da dybt rascistisk! Hej drenge, Beklager hvis i bliver stødt på pigens vegne, men kom on! Moral og dobbelt moral Langt de fleste der er til sorte, farvede eller afrikanere spørger efter en neger til at bolle! Faktum er jeg har nu været sammen med hende flere gange og hun er helt ok med omtalen, Jeg skriver ikke noget sådan om en god glædes pige, uden at hun er med på det ' reklame' Hun fortjener den gode omtale og søde kunder dr forstår hendes begrænsninger!!!

Felica, er ikke til anal, og vil ikke spyttes på eller lege SM og andet smerte sex. Nogen som ved om hun har et fast sted her på fyn hvor man kunne møde hende. Hvordan ligger hendes priser ca. Det jeg reagerede imod var at en kvinde skrev at hun havde en forestilling om at sorte mænd havde 'værktøjet iorden' og det kan altså ligesom kun fortolkes på én måde, så det ville jeg lige korrigere Det handler ikke om at der er en forskel på hvordan folk ser ud, det handler om at folk baserer deres fantasier på fordomme, dvs.

Siden det er noget man forestiller sig om en person af en anden race, så ER det racisme. Det gider jeg slet ikke spilde tid på for det viser ærligt talt mere om hvor lavt du bevæger dig mentalt end noget som helst andet. Jeg må forholde mig til den fantasi som du HAR fortalt om, nemlig det du selv, med et racistisk udtryk, kalder for en 'neger-fantasi'. Jeg tror at du har problemer med at læse! Gu' er det ej, det er det modsatte af racisme! Jeg ønsker at aflive visse ubegrundede fordomme, det er det modsatte af at bevæge sig på et lavt niveau, så det er faktisk lidt overraskende at du reagerer sådan.

Hvis man endelig skal tale om at bevæge sig på et lavt niveau, så må det da være dig, du skriver om hvordan du drømmer om at bedrage din mand. Gud nåde og trøste dig, hvis han bagefter finder ud af at du har bedraget ham! Jeg ved selvfølgelig ikke om han er en vatpik eller om han er en mand med en smule rygrad, men hvis jeg fandt ud af at jeg var blevet forrådt på den ydmygende måde som du drømmer om, så ville der ske noget meget, meget grimt med den kvinde og den mand der havde gjort det.

Det ville jeg være i min gode ret til hvis nogen havde behandlet mig så svinsk. Er du nu helt sikker på det? Jeg har svært ved at tro dig At du er parat til at gå bag om ryggen på din mand for at udleve en sexfantasi kan ikke diskuteres..!!! Ja, selvf kan man adskille sex og kærlighed fra hinanden.. Men da ikke når du går bag om ryggen på folk.. Hvis din mand sagde god for den, så ja, udlev den..

Men at du vile sætte dit ægteskab på spil for at udleve det, er alt for egoistisk.. Da den åbenbart er vigtigere end dit ægteskab syntes jeg du skulle lade dig skilles fra din mand, og udleve den der. Man er kun rascist når man er imod enhedslisten, social-kammeraterne og de andre halal-hippier's præ-fabrikerede og venstre-populistiske meninger og holdninger om hvad er rigtigt og forkert.

Hejsa, jeg er neger og kunne da godt tænke mig at møde dig et sted, og så kan vi jo se om kemien er der, skal lige sige jeg er 38 år. Du er virkelig for ulækker.. Hvis din mand ikke er en du tænder på, fordi han ikke er mørk, så skulle du måske ikke have giftet dig med ham.. Ja, lyder indlysende for de fleste, men så igen..

Eller i det mindste fortælle det til ham, så han fik mulighed for at udleve sine fantasier, som han sikkert også har haft et par stykker af, men moralen til at holde som fantasier.. Har du overhovedet prøve at vende den om.. Hvordan ville du have det, hvis han havde en fantasi om at have sex med en luder.. Og så bare sked på alt hvad i har haft sammen, fordi en luder kan tænde ham mere end du kan.. Der er intet galt i at have fantasier, men ligefrem at ville udleve dem med en anden..

Har du ikke en anden fantasi, som din mand måske kunne hjælpe dig med..? Det er da synd at smide et ægteskab væk pga. Hvad nu hvis du finder ud af, at det slet ikke var så godt som i fantasien..? Jeg kan godt forstå at du fantasere om negersex, det er også for frækt. Her er en lille filmstump som kan understøtte min påstand. Hvis du gerne vil med på en klub hvor de "mørke" samles så kan jeg hurtigt give dig nogle adresser.

Dejligt at høre jeg ikke er den eneste der mener det kan være frækt. Vil meget gerne have nogle af de adresser du nævner da jeg ikke umiddelbart kan finde det her på nettet om hvor i Kbh. På forhånd tak konen. Mht hvad man synes er frækt kunne jeg godt tænke mig at spørge dig lidt nærmere.

Hvad er det præcist du tænder på? For mig var det helt sikker det at blive "fyldt". Først og fremmest at blive helt udblokket og ja Da jeg havde tænkt meget over det, fandt jeg ud af at jeg også var meget tiltrukket af at han skulle sprøjte mig fuld af hans sæd Idag er jeg meget sikker på at det var "faren" ved at blive gjort gravid af en stor neger som tændte mig PS Hvor gammel er du evt ca beskrivelse? Det er muligt jeg kender nogle mulige mænd til dig Kh.

Det du skriver med at blive fyldt ud er også klart en af de tanker som jeg tænder på. Ikke så meget en mega-lang men at den trods alt er rimeligt stor og så gerne ganske tyk i det så man netop får den fornemmelse af at blive fyldt helt ud,hvad jeg nok ikke kan påstå jeg bliver herhjemme uden det skal opfattes som en klage over det jeg får her.

Jeg er slet ikke tændt på ideen om en graviditet da jeg dels har fået de børn jeg skal have og heller ikke kan få flere. Vil ikke udgive min mailadresse her da jeg på mange indlæg kan se fordomme m. Kan sagtens acceptere andres meninger,også selvom de måske skulle være med en anden holdning end min egen,så længe man blot kan se de er seriøse og gennemtænkte som trods alt flere af indlæggene er.

Vi er et par der begge tænder på dette. Heldigvis er vi enige om denne fantasi og ønsker at prøve det. Gerne med en fast fyr. Jeg har været sammen med en af den størrelse, som fimklippet viser, og det var faktisk ikke muligt, at dyrke sex, så det føltes fuldbyrdet - simpelthen af den grund at han var alt for lang Det var ikke fedt.. Derudover har jeg været kæreste med en sort i nogle år - og nu er det jo ikke en kæreste, du leder efter, men manden var psykopat og af den overbevisning, at fordi han var neger, var han Guds gave til kvinder.

Og det var bestemt ikke tilfældet - nærmest tværtimod - og sex Men måske jeg har været "den lille hvide pige-drøm" for ham - hvem ved? Jeg har i dag en ganske almindelig dansk kæreste, almindelig på alle punkter og helt igennem fantastisk. Jeg er måske heldig fordi jeg har prøvet det, før jeg mødte mr.

Men jeg håber virkelig ikke, at din fantasi ødelægger noget for dig. Jeg gad ikke rende rundt efter flere af den slags Enten for store eller for selvfede Ingen tvivl om at der også findes nogle gode, bare ikke nogle der slår min mand, og så er den idé ligesom udslukt herfra Men held og lykke - brænd dig nu ikke Sikke en masse moralprædikener du må høre på. Jeg er en mand, ja, men de kvinder jeg kender og har kendt intimt, har alle uden undtagelse tændt af på netop den samme fantasi.

Herunder min kone, som også tændte på ideen om to mænd på een gang. Hun talte om det mens vi elskede, men havde slet ikke mod på at iscenesætte det. Derfor gjorde JEG det for hende! Hvad gik der fra mig af den grund? En hvid dansk mand og en sort afrikaner. Jeg havde et møde med dem hver i sær og efterfølgende mødtes vi alle tre, hvor jeg fortalte dem hvad jeg forestillede mig hun skulle opleve. Jeg sendte hende frække mails fra en "sort beundrer", uden hun vidste de var fra mig.

Derfor svarede hun på disse mails som om det var en fremmed fyr, og det var ikke småting hun betroede ham om sin fantasi, skal jeg hilse at sige! Den gik hun med til og "hans" krav var så til hende, at hun nu skulle lystre det mindste vink, uden hun dog ville lide overlast. Hun talte kort med mig om det en aften i sengen og jeg sagde naturligvis "go for it" og indrømmede, at jeg havde været på spil og etableret kontakten, men røbede ikke at hun faktisk mailede med mig.

Til gengæld garanterede jeg hende at det var en ordentlig fyr. Da hun kom til hotelværelset lå der en seddel, at hun skulle tænde for den opstillede ghetto-blaster og lægge sig på sengen iført sit frækkeste undertøj - intet andet.

Så skulle hun sende en sms til et tlf nr. Hun opleved nu, at vi alle tre kom ind ad døren og at de to fyre begyndte at tage på hende. Hun vred sig og nød det mens musikken drønede og jeg tog billeder!

Da hun var allermest hidset op tog de bindet fra hendes øjne og hun så de to fyre og fotografen. Det blev en meget vild time der fulgte, hvor min rolle alene var at forevige opfyldelsen af hendes vildeste fantasi. Siden har hun lært selv at arrangere, også uden jeg er med. Go for it, Anonym, men forsøg at sikre dig så godt du kan, at han har "reelle hensigter" - og at han bruger kondom! Det var mit moralske pift til dig. Og tænder du på billeder, så få en eller anden til at tage dem til dig.

Sikke en hemmelighed du så har! Tænder han på du er sammen med andre, er der nok en stor chance for at han også tænder på dig sammen med en sort fyr. Hej sweetdreams Nej det ved jeg godt du ikke forstår og det skyldes jo nok grundlæggende vi ikke ser sagen på samme måde.

Der er måske nok også aspekter i mit ægteskab som er med til at sætte lidt mere skub i min fantasi end du jo af gode grunde ikke ved da ikke alt er udpenslet i detaljer. Det jeg ville med mit indlæg var også mere at se om hvad andre mente og havde af erfaringer med det. Det må jeg jo sige jeg har fået af både pro og con´s.

Jeg har på andre indlæg rundt omkring her i debatten stødt på indlæg fra dig og de har jo haft den samme grundholdning om de emner der nu har været.

Det fint nok du lever dit liv ud fra dit regelsæt osv. Nej, du har ret i vi aldrig bliver enige. Og for så vidt, hvis dit ægteskab ikke er hvad det burde være, så kan jeg måske, på en måde, forstå det lidt.

Der hvor jeg bare ikke kan forstå det på nogen måde er i forhold til dine børn: Dybt ubehageligt at tage stilling til! Jeg tror det er en undelig situation at stå i i forhold til sine forældre Det er sådan set mest den situation jeg tænker på.

Mest om du er parat til at lade det gå ud over ungerne? For det forstår jeg simpelthen ikke, og de bliver hurtigt uskyldige brikker i et ikke særlig sjovt spil. Det kan godt være din mand er et røvhul eller at forholdet har været dødt i lang tid, så ser jeg sådan set ikke det helt store forkert i at være utro. Det er nu ikke ment specielt som en kritik af dig, jeg prøver bare at forstå det.

Du må jo have gjort nogle tanker om det siden du skriver herinde og ikke bare for længst er sprunget ud i det Jeg er ikke i stand til at se det fra dit synspunkt, så vil du ikke være sød at skære det ud i pap for mig? Er nemlig lidt nysgerrig! Held og lykke med det. Ja det kan du evt. Gør dog som du har lyst til og bliv den oplevelse rigere. Der er ikke den store forskel på sorte og hvide mænd, men er det dét du tænder på lige nu, så giv dog dig selv lov til at blive tændt og leve det ud.

Jeg tror ikke du bliver skuffet, og hvad er det nu LIGE der går fra din egen mand? Det var jo bare et knald og en oplevelse. Lev din fantasi ud! Det skal lige siges at hvis det også kan føre til forfald i et ægteskab hvis man ikke får sine behov dækket. Og det kan du jo tydeligt vis, altså af gode grunde ikke af din mand: Jeg har selv gjort noget tilsvarende, ikke med en neger.

Var dog forelsket og forelskelsen var gengældt, og det var en uforglemmelig oplevelse! Jeg kan sagtens relatere til din fantasi om sorte mænd. De fleste jeg kender har haft den: MEN, pointen er at jeg er gift og overhovedet ikke kunne finde paa "at proeve det" osv. Hvis jeg gjorde det alligevel ville det jo vaere fordi jeg ingen respekt har for min kaerestes foelelser.

JEg kan godt have det som en fantasi, men jeg kunne da aldrig forestille mig rent faktisk at goere det saa laenge vi er sammen. Jeg har rejst i Sydamerika og der er rigtigt mange rigtigt laekre Sydamerikanske piger der er helt vilde med en i deres oejne eksotisk Dansker. Inden jeg blev gift havde jeg flere Chilenske og Argentinske kaerester. Hvis jeg var blevet gift med en af dem ville jeg have vaere mangemillionaer i dag da jeg automatisk tilhoerte overklassen dernede pga.

De piger jeg hang ud med var langt rigere end jeg nogensinde har vaeret eller bliver. Men, jeg giftede mig alligevel med en almindelig dansk pige. Og nu hvor jeg er gift har jeg truffet et valg. Dit indlaeg lyder mest af alt som om det er skrevet af en med en modenhed som en 8-aarig pige. En del af mig tror at det er skrevet af en mand, men ok - uanset hvad saa er det et ret soergeligt indblik i din verden vi fik her. Jeg er personligt glad - rigtgt glad - for at jeg ikke kender dig.

Og usandsynligt glad for at jeg ikke er gift med dig. Vi to skal nok få noget hygge sammen? Go' læsning - nogen som har opdateringer på emnet? Hovedmenu Forside Debat Horoskoper. Forside » seneste debatter » Sex og Erotik » neger-fantasi.

. I dag er en fræk helligdag "Ingen Trusser dag". Det var mit moralske pift til dig. JEg kan godt have det som en fantasi, men jeg kunne da aldrig forestille mig rent faktisk at goere det saa laenge vi er sammen. Jeg forstår bare ikke det er vigtigere at få ført din fantasi om mørke mænd ud i livet, end det citygirls dk escort nordvest at din mand kan stole på dig?!? I øvrigt er det jo slet ike sikkert endnu at min fantasi ender med at blive virkeliggjort da fantasi og virkelighed danske par sex porno casting danmark altid er det samme. Hvis jeg var blevet gift med en af dem ville jeg have vaere mangemillionaer i dag da jeg automatisk tilhoerte overklassen dernede pga. Dansk pige kneppet neger damer

MICHELLE THORNE ESCORT ESCORTE DATE

Dansk pige kneppet neger damer